laupäev, 21. jaanuar 2017

Almas Tower Run 2017

Almas Tower 1600 trepiastet ja 64 korrust.

Jõudes üles finišisse ei kukkunudki ma siruli maha vaid istusin rahulikult ja peagi oli normaalne pulss taastunud. Kogu jooks kujunes oodatust kergemaks - olin valmis millegiks palju hullemaks. 
Koht 9 aeg 9:50 ja kaotus maailmameistrile 1:43 (suvel Viinis kaotasin talle poole lühemal distantsil 1:25). Enne jooksu seadsin ajaliseks eesmärgiks alla 10 minuti ja see sai ka täidetud. Teadmine, et ma mingis imevormis pole võttis pinged maha ja rahulikum ettevalmistus andis jooksust kokkuvõttes positiivsema emotsiooni. Kuna sai alustatud rahulikult (selline 5:30 - 5:45 teletorni tempo) siis ärakukkumist polnud ja lõpus sain isegi tempot tõsta. Oleks-poleks siis ehk 30sek jäi varu sisse kuid ega sellega 3 parima sekka poleks ikkagi asja olnud. 3 koha aeg oli 8:45. Kohalik mustanahaline maratoonar, kes alles mõni aeg tagasi oli jooksnud maratoni ajaga 2:22 sai alles 5-nda koha. Kaks musta mandri meest olid ka poodiumil - ugandalane teine ja keenialane kolmas. Tase on võrreldes eelmise aastaga palju kõvemaks läinud, sest minu tänane aeg andnuks mullu 4 koha.  Üleüldse oli seltskond kirju ja osalejaid ca 30 eri riigist. 
Siiski positiivsel lainel saab nüüd koju tagasi minna ja juba peagi on Olümpia hotellis trepijooks, kus proovin oma eelmise aasta kohta 1 võrra parandada kuigi lihtne see olema ei saa.


Almas Tower Run 2017 poodium. Foto: Rauno Tiits

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar