kolmapäev, 10. aprill 2019

Teletorni Trepijooks 2019

Teisipäevases trennis jooksin 63 korrust (2 vähem kui "päris jooksul" ajaga 4:46. Sellest 3 nädalat varem sain täpselt sama aja ja nädal varem 4:43. Selle kõige pealt oligi sellist tulemust oodata nagu tuli. Aasta varem jooksin sama distantsi 4:31 treeningul ja 4:35 võistlusel. Seekord siis ajaks taas 4:46 - sama mis muideks 3 aastat tagasi. Siis olin sellise tulemuse üle üliõnnelik kuid hetkel see naeratust just näole ei too. Õnneks mitte ka meeletut pettumust.

Tulemused


Teele, jah, teele nüüd! 
Pikk on tee, pikk on tee.. Foto:erakogu

Üldine treenitus on selline, et kannatab Eesti mõistes kiiresti joosta küll. Eesti meistritiitel sai võetud ja ainsa alla 5 minuti Eesti jooksja "tiitel" jäi ka alles. Kuigi selle tähiseni võiks keegi järgmine aasta jõuda küll juba. Lauri Ulm näiteks.

Meeste esikolmik. Vasakult Lauri Ulm, mina ja Meelis Kuris. Foto:Erkki Viljarand

Üldarevestuses tuli aga seekord leppida teise kohaga. Minust oli kiirem seekord maailma edetabeli neljas mees Görge Heimann. Mujal võistlustel, kus käinud olen on ta minust ikka tublisti parem olnud. Positiivse poole pealt võibki tõdeda, et heas vormis võib kodurajal endast oluliselt tugevamatest trepijooksjatest ka jagu saada. Ehk õnnestub järgmine aasta paremini, siis ka taaskord maailmameistrivõistlused ja motivatsiooni tugevalt treenida on rohkem kui küll.

Täitsa läbi omadega! Foto:Erkki Viljarand
Antud jooksul andsin enda maksimumi ja selles osas midagi kripeldama ei jää. Startisin võibolla natuke liiga tugevalt ja hiljem tuli mõnevõrra lõivu maksta kuid üldjoontes jään soorituse kui sellisega rahule. 

Huvitav, et just sel aastal on ootamatult seis selline, et lisaks Poola mk etapile saan minna ka 26 mai Hiinasse suuresti korraldaja kulul. Pakett 500.- reisikompensatsiooni, majutus ja võistluspääse. Shenzhen ootab - tuleb minna. 116 korrust 3201 trepiastet 541 tõusumeetrit! Eelmise aasta jooksu võitja aeg oli 19 minutit ja 28 sekundit - saab põnev olema :) 
Senine kõrgeim hoone, kus jooksnud olen oli eelmise kevade MM-i toimumispaik Taipei 101. Seal tuli joosta treppidel 91 korrust 2046 astet. Aega kulus mul seal 13:40

Ennem saab aga mõõtu võtta karikasarja finaaletapil Telia trepisprindil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar