teisipäev, 29. jaanuar 2019

Radissoni Paarisjooks 2019

Kuuldes peale Olümpia etappi, et Lauri Ulm on Radissoni paarisjooksu ajal hoopis Eestist eemal puhkamas, siis sain rahulikult treeningutele pühenduda. Kohe nii korralikult, et kolmapäeval tegin viimase aja ühe raskema jõusaali kava. Tulemuseks see, et järgnevatel päevadel jalad nii valusad nagu oleks maratoni maha jooksnud. Aga kaotada polnud midagi, pigem võita, sest parimas vormis on vaja olla alles kevadel ja suvel. Järgmised päevad võtsin aga rahulikumalt - tehes paar pikemat rahulikku suusatamist. Pühapäeval aga lükkasin jalad seinale ja puhkasin.

Kangiga kükid. Foto:erakogu

Enne jooksu panin plaani paika, et proovin rohkem jõu pealt joosta ehk jätta võimalikult palju astmeid vahele. Stardist minnes olid aga esimesed paar korrust nii libedad, et tuli võtta rahulikult ja jälgida, et jalad ära ei libiseks. Edasi aga proovisin oma algset plaani täita, mis hästi ei õnnestunud - ei saanud kuidagi samme klappima ehk pidevalt jäi üks aste kuskil üle. Kümnenda korruse paiku aga oli seier piisavalt punases, et minna üle tavapärasele üle astme jooksule. Nii enamvähem ühtlases tempos kuni lõpuni välja. Seekord pikali polnud vaja heita kuigi istusin küll korra. Peagi aga tõusin, et ergutada oma tiimikaaslast Markot, kes peale mind startis. 



Parimad meestandemid.  Foto:Erkki Viljarand
Taaskord andsid põneva lahingu poodiumikohtade eest naised kui esikolmik mahtus vaid 3 sekundi sisse. Seekord napsas võidu Merlyn Valma eest Piret Põldsaar. Kolmanda koha sai Maria Veskla, kes kui ma ei eksi siis tegi karikasarjas oma avastardi. Loodetavasti ala talle meeldib ja osaleb ka järgnevatel trepijooksudel. Jaht karikasarja üldvõidu nimel läks nüüd veelgi huvitavamaks.

Lisaks oli seekordsel jooksul ka erikülaline Itaaliast. Haki Doku läbis distantsi ülevalt alla ja seda ajaga 9:11. Temast lähemalt: hakidoku.com

Haki Doku Radissoni Paarisjooksul. Foto:Erkki Viljarand

Eelmisel nädalal sain meeldiva üllatuse osaliseks - saabus kutse Poolas toimuvale kõrgetasemelisele trepijooksule. Kuupäev küll natuke ebasobiv, sest vaid nädal varem Tartu maraton kuid siiski lähen ja annan endast parima. 2017 osalesin seal samuti ja seekord peaks ikka paremini minema aga eks näis.
Meenutusi eelmisest korrast SIIN

Peagi kui jaanuar läbi kirjutan lähemalt ka tehtust ja suurtest muutustest varasemaga võrreldes.

Seniks aga nautigem talve!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar