teisipäev, 15. jaanuar 2019

Olümpia topeltsprint 2019

Mida võistlust :D

Esimene ring läbi - ajad 1:49 Lauri Ulm 1:49 mina.
Kartuses esimese jooksuga üle pingutada hoidsin end algul tagasi ja proovisin tehniliselt võimalikult hea soorituse teha ja jõudu kokku hoida. Eesmärk suures plaanis õnnestus, kuid oleks võinud natuke rohkem pingutada. Sekund kaks kiiremini poleks vast midagi hullu teinud, sest varu jäi. Aga see on kõik oleks-poleks.

Kogemus üle panemisest on värskelt meeles, kui Ministeeriumide ühishoone jooksul panin kõik kohe esimesel jooksul mängu ja teiseks soorituseks enam jõudu ei jagunud. Siis polnud enda säästmiseks ka vajadust kuna luges vaid kiirem ring. Nüüd oli vaja aga teha 2 tugevat jooksu.


Teise jooksu finišis. Kerge ei olnud. Foto: Erkki Viljarand

Lauri jooksis oma teise jooksu ennem mind ära kärpides esimese jooksu ajast sekundi - kergemaks see minu olukorda igatahes ei teinud. Startisin rivi lõpus ja tagasi end hoidma ei hakanud - tulemuseks taaskord Lauriga sama aeg. Rabistav start ja logisev tehnika - läksin liiga jõuga peale.


Meeste esikolmik: vasakult mina, Lauri Ulm ja Lars Migge. Foto: Erkki Viljarand

Kuna meil oli sama aeg siis tuli võtta appi peenhäälestus ehk kontrolljaamadest tuli kätte saada sajandikud. Seekord tuli tunnistada konkurendi 0,8 sekundilist paremust - tubli Lauri Ulm!

Pea sama pingeline seis oli ka naiste arvestuses kui Merlyn Valma edestas Piret Põldsaart esimese jooksuga vaid sekundiga. Teises jooksus aga pani Merlyn oma sprindi võimekuse maksma ja noppis etapivõidu. Sarja arvestuses on oodata aga nende kahe vahel tulist lahingut kuna Piretile sobivad pikemad maad on alles tulemas.

Järelkasvu üle on hea meel :) Mariliis alistas kõik oma konkurendid ja Lisette kärpis tublisti oma eelmise aasta aega.

Noored trepiässad! Foto: Erkki Viljarand

Kas on põhjust muretseda? Võistlustulemus hetke seisu arvestades korralik ja pigem tunnen rõõmu, et saab kellegagi sekund sekundis võistelda. Õnn polnud seekord minuga.  Kõigi eelduste kohaselt peaksin kevade lähenedes aina paremaks minema, kuid see ei tähenda seda, et konkurendid sama ei tee.

Konkurents on edasiviiv jõud! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar