teisipäev, 7. märts 2017

Swissoteli trepijooks 2017


Stardiks valmis! Foto: Tallina tõusujooksud

Seekordne Swissoteli trepijooks oli tavapärase 30 korruse asemel 24 ja see sobis mulle väga hästi. Kerge kangus oli veel eelnevast jooksust sees kuna kahe võistlusstardi vahe oli kõigest 3 päeva ja järgmine minu jaoks väga oluline võistlus juba tuleval laupäeval. Startisin esimesena ja õnnestus kogu jooksu vältel hoida head tempot. Päris pildituks ei hakanud pingutama ja õnneks polnud ka vajadust. Aeg 2:00 ja koht 1. Teise koha sai noorema vanuseklassi parim Rando Riks 2:25 ja vaid sekundilise vahega saavutas kolmanda koha M46 klassis võistlev Raivo Laanemets. 2-6 koht mahtus 6 sekundi sisse ehk päris tihe rebimine käis. Naistest võttis võidu Merill Mägi kellele järgnes sarja üldarvestuse kindel liider Kaili Laanemets.
Sauconi trepijooksu karikasarjas olen tänu edukatele startidele saavutanud teistega vahe sisse kuid järgnevaid kohti hooaja lõpparvestuses on siiski pea võimatu ette ennustada - vahed on väiksed ja võimalused kolme parima sekka tõusta nii mõnelgi. Sama seis on ka naiste osas. 
Põnevust lisab asjaolu, et Teletorni jooks ja ka Teletorni trepimaraton on kõrgema punktimääraga võistlused. Samuti see, et sarja kokkuvõttes läheb arvesse neli parimat tulemust.
Karikasarja üldtabel on leitav Tallinna tõusujooksude FB lehel.

Minu võistlushooaeg jätkub juba laupäeval 11 märtsil Varssavis, Rondo1 trepijooksul.
Võistluse koduleht: Rondo1 trepijooks
Osavõtupääsmed, mida oli 500 müüdi antud võistlusele välja 12 tunniga - uskumatu!
Tegu on kõrgem kategooria ehk 120 punkti võislusega. Kohal on maailma edetabeli kuuest parimast koguni viis. Lisaks terve rida mehi top 30 -st. 
Kerge ei saa olema aga olen lahinguks valmis!


Kõik oli väga hästi! Foto: Tallinna tõusujooksud

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar