pühapäev, 5. mai 2019

Saku Trail Run 2019

Trepijooksu karikari on küll selleks hooajaks lõppenud kuid see ei tähenda, et nüüd aega puhata. Eelneva nelja nädalavahetusega olen teinud 4 starti kohalikel jooksuradadel. Neist kolmel oleme võtnud osa kogu perega - isegi kõige pisem sai nii mõnedki kilomeetrid koos Heddyga läbitud. Seda küll aga jooksukärus.

Stardisirge - kurv. Foto: Tiit Tatter
Parima emotsiooni sain mõistagi tänaselt Saku Trail Runilt, kus õnnestus lühemal maal taas parim olla. Seda juba neljandat korda :) Stardist läksin ca 3:20 tempoga minema ja endalegi üllatuseks oli aga juba esimese sirge järel seljatagune tühi. Eeldasin, et keegi ikka kaasa tuleb. Mitte, et ma väga tugev jooksja oleks vaid millegipärast ei tule siia tugevad jooksjad konkurentsi pakkuma.

Foto: Saku Trail Run

Mulle selline teistmoodi - pehme, vetruv ja miljon kurviga rada ja jooks väga meeldib ja istub. Tõusudest võib vaid puudust tunda kuid ega see turvas asja lihtsamaks ei tee. Ka kilomeetri ajad võrreldes tavalise jooksuga pigem väga aeglased aga seda nauditavamad :) Korra suutsin ka endale segadust pakkuda ja rajalt eksida kuid maks 10 sekundit läks selle jamaga kaduma. Aeg 32:25 , paar aastat taasi jooksin alla 31 minuti kuid kuna rada on iga aasta muudetud siis aegade võrdlus ei ole pigem pädev.

Foto: Saku Trail Run
Ka Heddy on sel aastal korralikult taas trenni teinud ja tulemuseks naiste arvestuse 3 koht. Ka talle meeldib just metsas joosta ja jäi jooksupäevaga väga rahule. Suurest pingutusest muutusid vaid trepid väga vaevaliseks :D

Suurepärane korraldus, meeldiv rada ja päikseliselt karge ilm!

Järgmine nädalavahetus ootab ees Red Bull 400 Lahti.









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar