pühapäev, 23. september 2018

XT sügisrogain Loksa 22.09.2019

Sel aastal me erinevatel põhjustel polnudki rogainidele jõudnud. Viga sai aga parandatud ja osaletud sügisrogainil Loksal. Ka asukoht kodule meeldivalt lähedal ja pikk maratonitreening laupäevasesse päeva sobis väga hästi.

Stardi ootuses. Foto: Edith Madalik

44 koht 130 punktiga 118 lõpetanud võistkonna seas on ilmselt meie parim tulemus seni. Aga koht kohaks, sest meie puhul on punktide kogumine seotud väga suure õnnefaktoriga. Kuna saab vaid paar kolm korda aastas rogainikaart kätte võetud siis orienteerumisvead on kerged tulema. Tihti on määrava tähtsusega punkti lähenedes, et keegi osavam oleks silmapiiril ja meid õige punktini juhataks.
Ka seekord sai korralikult võsa vahele ära eksitud :)

Padrik. Foto:erakogu

Eelpool pildil olevas padrikus oli meie liikumiskiirus 20 min/km - päris hea :)
Siiski saime kokku 28 kilomeetrit 4 tunni ja 7 minutiga. Keskmine pulss 139. Pool distantsist mööda metsa, kus oli ikka väga raske joosta.

Võtame osa ka XT Bingo rogainist 03.11 Meil tiimis üks vaba koht olemas. Tahad ka rogainist osa saada võta meiega ühendust!

Pühapäeval pidin asuma starti Pirita sügisjooksul. Jõudsin sinna isegi kohale kuid viimasel hetkel otsustasin loobuda. Külm, tuuline ja vihmane ilm vedas kaalukausi loobumisele. Hommikul tundus kõik ilus ja võtsin kaasa vaid lühikese jooksuvormi kuid sellega rajale minnes olnuks liiga suur risk hiljem haigestuda. Võib tunduda küll pehmo suhtumine kuid siiski palju starte on tulemas ning vaja ka trenni teha nii, et aega mõnda haigust põdeda ei ole.

Esimese sügisese võistlusjooksu teen seega hoopis järgmisel pühapäeval Valgehobusemäel.



1 kommentaar:

  1. Seda ma imestasin, et miks sind stardis näha polnud. Usun, et mõistlik otsus, eriti, kui tähtsamad stardid veel alles ees.

    VastaKustuta