teisipäev, 12. juuni 2018

Muuga 400

Meeste esikolmik. Vasakult Halmar Heinmets, Lauri Tanner, Rauno Tiits Foto: Erkki Viljarand

Võitjas polnud pea terve distantsi kahtlust, sest praktiliselt algusest lõpuni juhtis ja selge vahega järgnevate ees sai esikoha Lauri Tanner - Tõusukuningas 2018. 400 meetri läbimiseks kulus tal 1:04,33

Järgnevatele kohtadele käis finaaljooksus, kus peale Lauri Tanneri oli veel Halmar Heinmets, Aleksandr Kuleshov ja mina korralik lahing. Kui mingi aja püsis Kuleshov Tanneri tempos siis mina kolmandana ja Heinmets meid jälitamas siis kuskil poole maa peal Heinmets kiirendas ja tegi meiega vahe sisse ja võttis sisse turvalise teise positsiooni. Olin jäänud neljandaks. Alla siiski ei andnud, sest mida ülespoole seda teravamaks läks tõusunukk ja töntsimaks Kuleshovi samm. Viimasel sajal saingi temast mööda kuid ees olnud Heinmetsa teist kohta ma ei ohustanud.

Üldiselt võin oma etteastega rahule jääda kuna hetkeseis värskuse osas kiita ei ole. Käib töö selle nimel, et sügisestel trepijooksu mk etappidel ja talvisel trepijooksuhooajal olla tugevam ja paremas hoos kui kunagi varem - eks näis. ;)

Tõusujooksjad 2018 Foto: Erkki Viljarand

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar