laupäev, 31. august 2019

Kõrghoone Kuningas 2019

Teisipäeva õhtul oma e-kirjakasti vaadates oli üllatus suur - saabunud oli meeldetuletus homme toimuvast trepijooksust. Olin olnud kogu aeg arvestanud neljapäevaga ehk kuidagi läksid päevad sassi. Aga, mis siis ikka kui nüüd siis nüüd.

Minek :) Foto:Päästeamet

Jõudsin pool tundi ennem starti kohale, sooja teha ei jõudnud kuid õnneks oli ilma soe ja töö juures juba üksjagu rassitud. Sander aitas leida varustuse, bussist kiip külge ja oligi aeg asuda stardijoonele.
Mis tunne oli?
Kõik need riided, balloon ja kummikud selga jalga sai tõmmatud siis oli tunne nagu talvel läheks metsa jalutama. Segavaimaks faktoriks võib vast pidada kummikuid kuna need ei paindunud ja seetõttu mingit pöia tõukest treppidel võis vaid unistada. Tuli panna sisuliselt täistalla pealt. Teiseks häirivaks asjaoluks said traksipüksid, mis natuke alla vajusid ja hakkasid põlve tõstet segama - võiks öelda isegi pidurdama. Üllataval kombel palavus ja lisakaaluna seljas olnud balloon väga ei seganudki.

Kuskil poole maa peal nagu tavaliselt läks raskeks, lihased polnud ilmselgelt veel laupäevastest Red Bull 400 mäkkejooksudest taastunud. Pulsi lõi lakke - max 187 :) kuid üleval pikali polnud vaja visata. Hingamine oli seekord isegi täitsa ok- lihtsalt ei jaksanud ja eks ka liigutus ja lihased, mis tööd said midagi muud kui tavatrepijooksul. Kogemuse võrra siiski rikkam :)


Kiireim koostööpartner. Foto: Päästeamet

Ülla ülla - õnnestus olla kiireim koostööpartner. Auhinnaks saadud tulekustusti ja tulekustutustekk on majapidamisse väärt asjad ja tegelikult peaks olema suisa kohustuslikud.

Kõrghoone kuningaks kroonitud Sander Kaur-ile kindel 5,2 sekundiline kaotus. Ega temalgi võit lihtsalt tulnud, sest teise koha saanud Harpo Stroo kaotas talle kõigest 0,12 sekundiga. Lisaks nendele jäid napilt - alla 1 sekundi minust ettepoole veel Igor-Kristjan Tuisk ja Ivan Mjazin. Kõvad mehed, pole midagi öelda :)

TULEMUSED



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar