pühapäev, 25. november 2018

Broadgate Tower Run Up 2018

Teed mingi hommikuse plaani eelmisel õhtul korraliku ajavaruga ära kuid hommikul ei lähe ikka nii nagu arvasid :) Seda juhtub tihti, et läheb kiireks ja erand ei olnud ka seekord. Seiklused metroos ja vale suunavalik kohapeal põhjustasid selle, et jõudsime vaid napp pool tundi enne starti võistluspaika. Siis riiete vahetus, number välja, kiip külge ja WC-st läbi ning avastan, et stardini 10 minutit. Ruttu kerge soojendusring, mõned lahtijooksud ja tuligi asuda stardikoridori. Number 007 tähendas seda, et olin esimeste startijate seas. 

007 Foto:erakogu
Enesetunne oli parem kui esmaspäevasel trepijooksul Ministeeriumide ühishoones kuid mitte parim. Stardist läksin julgelt ära ja peagi tuli lõivu maksta. Tõmbas kopsud kinni ja tuli tempos järgi anda. Siiski üritasin säilitada sörgisammu ja korrutasin peas, et peagi pool läbi, siis ainult 15 veel, 10 veel ja kui tuli 5 märk siis panin kõik mängu, mis järgi oli. Finišis maad kallistama ei hakanud kuid mõni minut hiljem olid jalalihased päris valusad ja veremaitse suus. Aeg 4:26 just õnnest kargama ei pannud kuid õnneks 4 sekundit parem kui eelmisel aastal. Kuues koht eliidi seas ja viiendaga jagasin aega.
Jooksja

Pilvepiiril. Foto:erakogu

Kuna eliidi võistlus oli hommikul, peale seda 3,5 ja 12 korda jooksjad ja amatöörid ja perekonnad päeva teises pooles siis sai viimasesse ka ennast ja Mariliisi kirja panna. Täpselt viis tundi peale esimese jooksu starti sai trepid taaskord ette võetud. 

Vahepealsed tunnid sisustasime shoppamise ja MacDonaldsi külastamisega. Big Mac eine kaks tundi ennem võistlust sobis väga hästi - takkajärgi võib öelda, et energiat jagus ja kuidagi pärssivalt võistlustulemusele see ei avaldanud. Metroos sai ka ärev moment üle elatud kui ühel hetkel avastasin, et pangakaart oli taskust plehku pannud. Jätsin rahakoti hotelli ja võtsin vaid natuke sula ja pangakaardi kaasa. Kiire kõne panka ja probleem oli lahendatud, õnneks kuu aja pärast oleks pidanud nagunii uue kaardi tegema. 

Teise jooksu tegin ühtlasema tempoga ja ilmselt oleksin isegi oma hommikuse aja üle teinud kui poleks pidanud tegema ca 10 möödumist aeglasematest. Aeg 4:29 oli amatööridest parim. Suurem hea meel oli aga Mariliisi üle, kes pidas tublilt vastu ja sai ajaga 6:48 naiste amatööride klassi 2 koha.  

Sünnipäeva ja jooksu tähistamine. Fish&Chips muidugi. Foto:erakogu
Võistluseelse nädalal tegelesin peamiselt taastumise ja akude laadimisega:

E - Ministeeriumide ühishoone trepijooks
T - kerge jooks 35min
K - sõudeergomeeter 20min + trepitrenazöör 10min (aeroobselt)
N - kerge jooks 12min (sekka paar kerget lühikest lõiku) + ujumine 1km 24min (laisalt)

Nüüd lähen tagasi aeroobsele lainele ja muutun vastupidavamaks! Siit saab veel paremaks minna :)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar