laupäev, 18. juuni 2016

Viin Donauturm 17.06.2016

Arvan, et tunne on sama kui eesti suusatajatel kui jälle üks maailmakarika etapp läbitud ehk tahtsin parimat aga välja kukkus .. Õnneks juba homme uus võimalus Brnos . Ainsad ilusad number täna: 22000 sammu 19,8km ja 105 korrust treppe.

Viini teletorn. Foto: Rauno Tiits

Taustal Viin. Egle Uljas saavutas tubli 6 koha. 

Kuna trepijooks Viinis algas alles kell 19 õhtul ja buss sinna Bratislavast startis 15 siis oli kogu hommikupoolne mul vaba. Hotell asub vanalinna servas ja siit on kõik tähtsam vaid jalutuskäigu kaugusel. Tegin poolele sellest tiiru peale - kokku 8500 sammu, pea 7km ja 40 korrust treppe. Mitte, et ma hull sammulugeja olen aga huvitav ikka. Üsna palju saab liikuda kas mäest või trepist üles. Korralik soojendus oli igatahes õhtuks tehtud.
Kui filmidest on jäänud mulje, et Bratislava on justui kõige õudsaim linn terves ida euroopas siis tegelikkus on hoopis vastupidine. Väga palju parke, suur autovaba vanalinn, lihtne ja mugav liikuda, puhas ja ka odav võrreldes läänepoolsete naabritega. Kuna läbi Viini on siia väga lihtne ja odav tulla siis mõnepäevaseks linnapuhkuseks on see ideaalne koht.

Bratislava panoraam. Vaade tööstusele ja Lasnamäge meenutavale magalale. Foto: Rauno Tiits

Vaade vanalinnale. Foto: Rauno Tiits
Ilus, puhas ja ruumi liikuda. Foto: Rauno Tiits


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar