neljapäev, 26. oktoober 2017

Algus on tehtud...

Eile 25 oktoober sai avatud Eesti trepijooksuhooaeg treeninguga Tallinna teletornis, kus kohal oli 12 vaprat trepijooksuhuvilist. Minu kohta see hooaja avamine muidugi ei kehti, sest vähemal või rohkemal määral olen trepijooksuga tegelenud terve aasta jooksul. Kuna sel aastal on uuendusena trenni algus 17:30 ja viimane pääs alt trepile 18:40 siis saab varasemate aastatega võrreldes pikemalt treppidel viibida. Võtsin asja üldjoontes rahulikult kui välja arvata kolmas jooks, milles pingutasin vähe rohkem, et seisu testida. Aeg 5:00 täpselt tegi headmeelt :) Siit hea paremuse poole liikuda.
Järgmine trepitreening teletornis 7.11 algusega 17:30

Veel suurem rõõm kui trepijooksu treeningvõimalus tuli sellest, et lubas korralikku lumesadu ja seda ka tuli. 26 oktoobri pilt hommikul aknast välja vaadates oli ilus talvine. Lund küll nii palju kui lootsin polnud kuid siiski piisavalt, et teha algust suusahooajaga. Juba eelneval päeval sai kogu perekonna suusapark üle vaadatud ja valmis pandud. Kell 10 hommikul õue ja läkski sõiduks. Esimese paari ringiga sai rada sisse sõidetud ja siis lumelabidaga paar halvemat kohta parandatud ja oligi rada valmis.

Koolivaheaja suusarõõm. Foto:erakogu
Kuna esimene lumi kipub kiirelt sulama ja raske ennustada, millal maa taas valgeks läheb siis ei hakanud ennast tagasi hoidma ja suusatasin 2 tunniga 20,5 km. Positiivne laeng antud tegevusest korralik :)


Jagatud rõõm. Foto:erakogu

Nagu ülevalolevalt fotolt näha siis ka Marko tuli lõunaks kohale ja sai oma suusahooaja avatud. Vedasin temaga esmaspäeval 3 õlle peale kihla, et täna saab lumel suusatada. Ta ei tahtnud seda sugugi uskuda ja nii me õlled vahele panimegi. Tingimus oli, et pean lumel vähemalt 1 km suusatama. Minu õnneks tali saabuski ja 1 kilomeetrist sai päeva lõpuks 25,5  

Sel aastal proovin täita ühe oma sportliku eesmärgi ehk jõuda Tartu Maratonil 100 esimese finišeerija hulka - algus, et see õnnestuks on igaljuhul tehtud!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar