laupäev, 3. august 2019

2. Margus Keerma mälestusvõistlused / Kuusalu valla meistrivõistlused


Jooksusõbrad :) Foto:erakogu

Juunis joostud Kohila 1000 meetri jooksul ei suutnud oma head jooksuvormi 100% realiseerida ja varu jäi sisse. Plaan oli saada veelgi kiiremaks ja viga 3 augustil Kuusalus parandada. Kiiremaks pole küll vahepeal saanud - pigem gramm tagasi astutud kuid jooks ise õnnestus natuke paremini. Tulemuseks uus isiklik rekord 2:55,3 , ajaparandus küll minimaalne kuid siiski võib rahule jääda :)

Jooksuks valmistusin kodus päev läbi lastele lastemaja juures ehitades. Valmib ronimissein, rõdu, liumägi, liivakast ja terrass. Päev läbi rassimist eriti ilmselt tulemusele kaasa ei aidanud kuid emotsioone pakub ikka :) Hea vaheldus oma igapäevatööle.

Töö käib! Foto:erakogu




Mingit eriliselt head kohta selline tulemus võistlejaterivis mõistagi ei andnud. Seeeest pakkus rõõmu abikaasa hea tulemus 3:50, mis andis koguni kolmanda koha ja Mariliisi tugev isikliku rekordiga 3:28 lõppenud jooks, mis oli teise koha vääriline. Lisaks sai temast Kuusalu meister 1000 meetri jooksus 2019 aastal. Võistlusrajal oli ka Lisette, kes väga ambitsioonika stardiga ennast natuke kinni jooksis, kuid eks kogemustest õpib! Lõpuks on võitjad ikkagi kõik need, kes stardivad!

Naiste esikolmik :) Foto:erakogu






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar