esmaspäev, 19. juuni 2017

Milliseks kujunes minu MM-i nädal?

Kuna MM jäi ära ja saadud pettumus oli suur siis otsustasin Hiina üldse mitte minna. Kui aus olla siis poleks ka eriti mõtet olnud, sest viiepäevane puhkus üksinda kuskil teises maailma otsas, halb ilm ja tuju takkaotsa ei ole hea kombinatsioon. Selle viie päeva jooksul oleks pidanud ka 2* 10h lendama. Plaan oli ikkagi MM-il startida mitte niisama Hiinat külastada. Õnneks püsib ka lootus tekkinud kulutused tagasi saada aga eks seda näitab aeg.

Antud nädala neljapäeval toimus järjekorralt 6 Kuusalu basseinitriatlon ja kuna vanem tütar soovis seal osaleda siis sai see ka endal plaani võetud. Distantsiks 300m ujumist, 15km ratast ja 3km jooksu.

Krooli suutsin siiski vaid mõned otsad ujuda ja siis tekkis hapniku puudus ja pidin selili edasi ujuma. Foto: rutiinipeletaja
Minu imeline äparduste saaga sai ka sellel triatlonil jätku. Kui varem olen olnud hädas avaveekogus ujumisega siis seekord tabas ebaõnn rattarajal ja õnnestus oma maanteeka esirehv ühe kivi otsa ära lõhkuda. Kui esmalt olin valmis juba katkestama siis õnneks mõtlesin ümber ja läksin tagasi vahetusalasse, kus kohtuniku loal sain ratta ära vahetada. Uueks rattaks võtsin tütre 24" Renault maastikuratta, mille sadul kahjuks nii madal, et põlved käisid peaaegu vastu lõugu. Nii ma siis vaheldumisi püsti ja kükakil selle viimase 5 km ringi lõpuni veeresin. Kogu selle jamaga kaotasin ca 3-4 minutit. Jooksurajal oli aga seis väga hea ja kõik rattaringil möödunud naised sai seljataha jäetud - võit seegi :) Ka paarist mehest sai tegelikult möödutud.
Tulemused: basseinitriatlon


Triatlonil osalejad. Lisette sai 2 koha :) foto: rutiinipeletaja
Renault alt ei vedanud :) Joodikupäevitus ka korralik, tehke järgi!  Foto:erakogu

Paar tundi enne regamise lõppu sai ennast ka pühapäevaseks Kõva mehe jooksuks kirja pandud. 

Esimene veetakistus :)
Kopra lõik.

Tulemuseks saadud 7 koht ajaga 52:35 erilist emotsiooni ei pakkunud kuna pidin startima teisest stardigrupist ja seetõttu läks palju aega kaotsi teistest möödumisel. Avaldasin küll korraldajale soovi, et võimaldataks startida eestpoolt kuid seekord seda ei rahuldatud. Samas ega polnud seda ka ära teeninud kuna pole seal varasemalt osalenud.
Kõva mehe jooks 2017 tulemused
Meie grupis põnevat võitlust koha eest pakkus Urmas Peiker, kes teinud Ironman triatloni alla 10h. Stardis pani ta korraliku jooksutempo peale ja juba esimese kilomeetri lõpuks saime kahekesi teistel eest ära. Esmasel tiigi läbimisel jäin temast maha kuid jooksurajal suutsin järgi rebida ja nii me paarisrakendis hakkasime esimese stardigrupi aeglasematest mööduma. 
Kuskil poole maa peal jäi ta aga kellegi taha toppama ja möödusin ning tegin väikse vahe sisse. Kuigi ta oli kogu aeg lähedal siis enne lõppu kiirendasin ja suurendasin edumaad, et teistkordsel tiigi läbimisel üllatusmöödumist ei tuleks ja see plaan ka õnnestus.
Korraliku laengu positiivset energiat ja lusti pakkuski aga võistlus ise. Takistusi igale maitsele - muda, vett, metsa, võsa, asfalti, turnimist, pugemist jne. Vägev!

Kuradi suure puuhalu valisin.
Igatahes sai korraliku elamuse osaliseks ja järgmine aasta võimalusel taas stardis. Rada oma profiililt, takistuste poolest väga raske pole seega sobib kõigile!

Kel soov kiired jooksuotsad teha siis see nädal pakub järgmist:
22. juuni Raasiku rahvajooks
23. juuni Rapla võidujooks

Parim trenn on võistlus!







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar