pühapäev, 11. juuni 2017

Trepijooksu MM - JÄÄB ÄRA! (täiendatud)

Sain just kirja TWA-lt (towerrunning world association)

Trepijooksu MM jääb ära!!!

Põhjus:
“ unforeseen security concerns / threats “ with no further explanation…

USKUMATU

Ettevalmistus, ootused, lootused - pole sõnu... 

:( 


Taaskord sekkusid hiina ametivõimud ja keelasid ürituse ära.

But on short notice the General Sports Administration did not issue the final approvement document:"There are more than 60 oversea athletes will come to China and take part in the race, GSA need to do the background research to these athletes in order to prevent the potential political problem. Such as the issue not good for mainland's united."


5 kommentaari:

  1. Kahju muidugi, et niimoodi lambist tühistatakse. Aga tulevad jälle uued võistlused. Paljud sportlased peavad neli aastat ootama, et olümpiavõistlustel uut võimalust saada.

    VastaKustuta
  2. Eks päeva jooksul selgub täpsemalt, mis ja miks. Üldine meeleolu trepijooksjate seas ikka väga masendav kuna uudis tuli vaid nädal enne võistlusi. Mõni võibolla juba teel Hiinasse. Positiivse poole pealt peaks sügisel toimuma Tamperes maailmakarika etapp ja EM võistlused juba 2018 kevadel.

    VastaKustuta
  3. Kuramuse kahju, et poliitilistel põhjustel trepijooksu MM ära jääb. Totter olukord. Kahju, aga mis teha. Ju siis pidi nii minema. Ära motti alla lase, küll tuleb uusi võimalusi. Edu!

    VastaKustuta
  4. Kui see poleks nii ebaõiglane ja väiklane sportlaste suhtes, siis võiks olla oma tobeduses isegi naljakas - googletranslate vms tõlkest võib aru saada, et Hiina võimud kardavad, et saabuvad välisriikide sportlased võivad ohustada riigi territoriaalset terviklikkust! :-o Loe ja imesta!!!

    VastaKustuta
  5. Jah, eelmisele kommenteerija musta huumoriga jätkates peaksid sina, härra Rauno, olema meelitatud - sisuliselt kardab miljardilise elanikkonnaga riik, et sa ohustad nende territoriaalselt terviklikkust või režiimi või mida iganes. Võimud peavad järeleikult trepijooksjaid ikka väga võimekateks tegelasteks, kes lausa impeeriume lagundavad.

    VastaKustuta