pühapäev, 15. mai 2016

Swissoteli trepijooks 2016





Trepijooksjate lõbus seltskond. Foto: Tallinna Tõusujooksusari.

Teadsin, et kerge see olema ei saa aga, et nii raske ei osanud arvatagi. Tulemus tänase päeva kohta aga väga hea. Üldarvestuses ja ka oma vanuseklassis 2. koht ajaga 2:57. Võitis Mihhail Ivanov, kes oli Olümpias kolmas, ajaga 2:50. Panin alguses täiega minema kuid juba viiendal korrusel oli tunda, et hakkab raskeks minema. Kümnendaks korruseks oli seis juba selline, et läksin kõnnile üle. Seda kuni 20-nda korruseni, siis aga taastusin aeglasema tempo mõjul. Hakkasin kätega toetuma rohkem käsipuule ja võtsin end kokku ning tõstsin ka tempot. Keskmine pulss 175 max 180.

Sai endast parim antud. Foto: Tallinna Tõusujooksusari.
Tegelikult kui aus olla siis eile hästi ei uskunud, et täna üldse starti saab tulla. Sääred olid üleeilsest 10,5 km pikkusest maastikujooksust väga valusad. Enamvähem sama tunne oli peale jooksumaratoni. Trepist allatulek oli väga vaevaline, õnneks aga ülesminek mitte niiväga. Eilne päev-läbi puhkamine ja taastumine tegi seisu hommikuks aga selliseks, et otsustasin ikkagi starti minna. Hommikul ibuprofeen sisse ja internetist tarkuseterad, et lihasvalu korral võib trenni teha küll kuna mingit otsest vigastust ei ole. Kusjuures peale jooksu oli jalgade seis isegi parem kui ennem starti. Jõudu muidugi ei olnud täna aga üldseis on siiski nii hea, et keskpärase tulemuse teeb ikkagi ära.

Oli tunda, et kompressioonsääristest on suur abi. Foto: Rauno Tiits
Tulevased trepijooksjad, kes läbisid kõik 30 korrust. Foto: Rauno Tiits

Trepijooksu hooajaga võib aga ülimalt rahul olla, kuna Teletornis ja Radissonis sai võit võetud ja Olümpias ja Swissotelis teine koht. Järgmise trepijooksu stardi teen aga juba Viinis, kus saab rinda pista maailma parimatega. Vahepeale jäävad aga Tallinn city trail 8km ja Kevadrogain ning Red Bull 400 Kuopio, mis toimub kuu lõpus Soomes. Tänud ka Valdo Jahilole, kes koos abilistega trepi- ja tõusujookse korraldavad!
Lennukas minek Radissonis. Foto: Agnes Pajur


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar