laupäev, 27. jaanuar 2018

Üks teistmoodi trepijooks!



26.01 Sai käidud Raadiomajas trepijooksul. :) Trepijooksu kalendrist seda üritust ei leia kuid samu treppe saavad kõik soovijad vallutada juba 19.03 õhtul kui toimub Trepisprint Raadiomajas 2018


Raadiomaja. Foto: erakogu
Mis ma seal siis tegin ja mis võistlusega tegu oli?
Nimelt kaks nädalat tagasi otsustasid Raadio 2 Vabakava saatejuhid Jon Mikiver ja Mihkel Ulk, et teevad spordipäeva ja üheks võistlusalaks valisid trepijooksu. Võistlusdistantsiks oli 5 korrust alla ja 11 üles ning taas 6 alla. Start oli Raadiomaja viiendal korrusel, kus asub Raadio 2 stuudio. 
Peale seda kui nad olid raja läbinud siis esitasid raadiokuulajatele väljakutse ehk kes tahtis sai tulla ja kaks nädalat hiljem proovida saatejuhtide aja üle joosta.
Eelmine saade: Vabakava trepijooks 21.01

Siinkohal tänud Priidule, kes peale Joni ja Mihkli üleskutset mind kohe järgmisse saatesse kirja pani - tnx :)
Kui eelmisel sügisel sain esmase telekogemuse siis nüüd olin ka esmakordselt raadioeetris. Ma eriti hea esineja pole ja kui klapid pähe pandi siis tuli korralik närv sisse - suurem kui võistusjooksul tavaliselt. Õnneks takkajärgi saadet kuulates kõige hullem ei olnudki. 
Vabakava trepijooks 27.01 (trepijooks alates esimese tunni 50 minutist ja teise tunni alguses.
Jooks ise oli oodatust raskem. Kui esmalt arvasin, et vast saab 1:30-1:40 hakkama siis tegelikult kulus lausa 1:47 Pea minut sellest kulus koridoris ja trepist alla liikumiseks. Lisaraskust andis ka tehnika ja mikrofoni endaga kaasas kandmine. Õnneks sai Jon Mikiveri 2:09 ja Mihkel Ulki 2:03 üle joostud. Tuleb tunnistada, et tegu papist poistega pole ja sportlik vorm mõlemal mehel väga hea!

Tänud uue kogemuse eest ja kohtumiseni treppidel!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar