laupäev, 13. jaanuar 2018

Olümpia Double RUN UP 2017

Ennem starte. Foto: Erkki Viljarand

Kui ma õigesti mäletan siis eelmine aasta tundus, et sai päris hästi joostud. Nagu selgus siis tegelikult arenguruumi oli ja on ka tulevikuks veel piisavalt. Kas kogemuste lisandumisest või ma ei tea millest oli täna esimese jooksu lõpus tunne, et kurat eriti hea aeg vist ei tulnud ikkagi. Tundus, et jooksin jube aeglaselt ja tempo vajus lõpus ära.  Aga võta näpust - hoopis uus rajarekord 1:48 :D uskumatu!  Ajaparandus 8 sekundit sellise jooksu kohta üle ootuste hea. Ruumi liikumiskiiruses on aga kindlasti veel sama palju tulevikuks - eks näis kas seda ka realiseerida õnnestub. Oma edus kahtlesin ka esmaspäevases trennis tehtud proovijooksu tulemuse tõttu, mis oli 2:02 aga eks ma siis olin väsinud ja võimetu piisavalt pingutama - ei tea, nõrk, laisk või lihtsalt halb päev.



Hea töö :) Foto:Erkki Viljarand

Teiseks jooksuks taastusin ilusti ära kuid motivatsioonikurat peas ei laskunud ennast pildituks joosta ja aeg 1:51. Kokku seega 3:39 ja 13 sekundit parem kui eelmine aasta - super.
Tundub, et kui trenni teha siis saab tugevamaks küll :)

Tige andmine käis aga kahele järgmisele kohale, mis sekundite mängus kuulusid
Rando Riksile (3:52) ja Indrek Vaitile (3:54) Indrek hämmastab ikka oma võimega olukorrast maksimum võtta ja ennast täitsa tühjaks pigistada - võimas!

Mul arenguruumi veel on. Foto: Erkki Viljarand

Naiste võidu võttis Piret Põldsaar teine oli Kaili Laanemets ja kolmas eelmise aasta Karikasarja võitja Liina Volmerson

Esmakordselt toimus ka Eti trepijooks lastele. 

Tulevased trepijooksjad, millegipärast ainult tüdrukud. Foto: Erkki Viljarand

Detsembris sai korralikult trenni tehtud - kokku pea 42 tundi. Eelmise kuu enda jaoks tähtsaima võisluse ehk Fahle maja trepijooksule eelnenud nädalalgi sai üle 10 tunni rassitud. Õnneks suutsin väsimuse foonil seal napilt esimeseks tulla. Eesmärk on ikkagi edasi areneda ja ülemäära pole aega talvel passida, kuna suvel niigi piiratud see sporditegemine.
Enamasti oli päevaplaanis kas rahulik jooksmine või suusatamine ja selle imiteerimine. Sekka ka korra nädalas treppidel või trepitrenazööril ja ujumine.


Ka vihmas ja plusskraadidega saab hea tahtmise juures suusatada. Foto:erakogu

Uue aasta esimesel nädalal läksime perega Jõulumäele laagrisse, kus kolme päeva jooksul sai
110 km maha sõidetud. Pärnu külje all olevas Jõulumäe spordikeskuses on tänu üle talve hoitud lumele võimalik suusatada juba järjepidevalt detsembri keskpaigast saadik. Uue aasta esimese nädalaga 10 tundi trenni.
Viimane nädal enne Olümpia võistlust võtsin aga hoo maha. Tundub, et toimis :)

Järgmine võistlusstart Viru suusamaratonil või siis Radissoni treppidel.

Trepist üles!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar