pühapäev, 19. september 2021

Rakvere Rahvajooks 2021

 Endalegi üllatuseks pole ma puhtal asfaltil 10 km jooksnudki. Ainus enamvähem tulemus on pärit mõne aasta taguselt Rakvere ööjooksu 10km talve eri jooksult, mis toimus aga lumisel ja jäisel rajal ehk erilist võrdlust ei kannata. Staadionil olen korra jooksund ajaks ka 37:00

300m finišini!

Ega ennem starti erilisi pingeid endale peale ei pannud - vorm pole kiita ja ega poldki midagi eriti oodata. Panin plaaniks läbida rada 39 minutiga ehk alla 4 min/km ikka jaksab. Jaksaski. :)
Paar esimest lasin kohe stardis eest ära ja võtsin sisse enda jaoks mugava tempo - nii vähemalt arvasin. 3:37,2 muidugi ei olnud jätkusuutlik! Lasin tempos veidike järele ja jätkasin ca 3:50 tempos kuni lõpuni. Ega mingeid erilisi arenguid kogu jooksu vältel ei toimunudki. Koht, kus olin esimese kilomeetri lõpus jäi ka finišiks. Selle väikse erinevusega, et ca kolmanda kilomeetri lõpuks oli varasem liider rajalt maha astunud ja staadionil möödus minust tagant tulnud konkurent.




38:21 andis 6.koha Tegin oma ära ja jäin pingutusega suures piirdes rahule. Tavapärane pistmine häiris kolmandast kilomeetrist alates ja hoidis hoogu veidi tagasi aga muus osas oli kõik super.

Jooksmiseni!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar