esmaspäev, 22. märts 2021

Kõrvemaa suusamaraton 2021


Nagu teada on, siis mingit suusamaratoni kui sellist ju tegelikult ei toimunud. Haanja maratoni virtuaalsõit küll oli kuid seda Kõrvemaal teha oleks olnud imelik ja selle pärast Haanjasse sõita veel imelikum.

Mis maratonist ma siis jahun?

Kui midagi ei toimu siis tuleb see ise korraldada - sedapuhku iseendale!

Hea asi kogu selle halva asja juures on veel ka see, et distantsi ja stardiaja sain sedapuhku ise valida. 





Kahjuks mitmete tee- ja raudteeületuste tõttu sel rajal kunagi päris maratoni pidada ei saaks. Minu jaoks oleks see ideaalne rada!




2 kommentaari:

  1. See rada on tõesti ilus, kahjuks ise ei läbinud seda Kõrvemaa raja välist osa, aga varem küll. Vaatan pilte, et keskmise pulsi 151 korral on see alles teine tsoon, milles kulges ka enamus sõidust, ja kiirus oli ikka päris hea. Huvitav, et mis on max pulss ja järgmiste tsoonide vahemikud? Ise saan Kõrvemaal tavaliselt 158 kanti, nõks väiksema kiirusega, mis on vist pigem 3-4 tsoon omal, vähemalt Suunto arvates kui max on pandud kuskil 195 peale.

    VastaKustuta
  2. Kella enda määratud pulsitsoonid ei ole ilmselt nii täpsed. Olen käinud mingite perioodide tagant koormustestil, kus määratakse täpsed tsoonid. 2019 lõpul tehtud testi Z2 on kuni 161, Z4 hakkab 173 ja Z5 182 ja üles.

    VastaKustuta