pühapäev, 28. aprill 2019

Kadrina Paisjärve jooks

Uuhh milline ilm - peale pikka kuivaperioodi ja suviselt sooja aprilli saabus kohale harjumatult külm õhk. Tuul oli vali ja lõikavalt külm. See aga ei seganud startida taaskord Kadrinas 5km distantsil ümber paisjärve.

Stardist läksin koos parimatega minema. Esimene kilomeeter 3:18 - natuke liiga kiire minu jaoks, kuna see lõik sisaldas nii pehmet kruusa kui ka kerget tõusu ja looklemist. Lasin kiirematega vahe sisse ja jäin jagama Andrus Leinaga viiendat kuuendat kohta. Kavala rebasena hoidis ta tuulevarju ja seda kuni viimase kilomeetrini. Teise 2,5 kilomeetrise ringi poole peal aga hakkas mind vaevama taaskord pistmine. Läbi valu suutsin siiski kuidagi tempot enamvähem hoida. Kolmas km möödus 3:34 -ga. Vahepeal olime ka kohta parandanud kui Cris Poll hoo maha võttis ja temast nagu postist möödusime. Kolmandal kohal jooksnud Maido Hermsaluga kohati tundus, et vahe isegi väheneb kuid kahjuks ei saanud juurde panna kuigi jalad oleks seda lubanud. Tuli leppida sellega, et jagan maad Leinaga neljanda koha pärast. Mingi kilomeeter enne lõppu ta kiirendas mööda kuid kuna ma võtsin sappa siis loobus ja algas kassi - hiire mäng. Olin aga juba ette ära kaotanud, sest valu kõhus läks vaid tugevamaks. Vaevaliselt üle finiši ja valugrimassides taastuma.

Vaatamata kõigele suutsin teha oma parima tulemuse antud jooksul 17:53 , kella järgi 5,11 km. 5km aeg 17:30

TULEMUSED

Antud üritusel oli ka noortejooks, kus nii Mariliis kui Lisette osalesid ja said oma vanuseklassis N12 esimese ja kolmanda koha - väga äge :)

N12 esikolmik. Foto:erakogu

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar