pühapäev, 14. oktoober 2018

Run Up Berlin 2018

Tohohh! Kui jäänud oli veel ca 10 korrust minna siis ei olnudki jalad pakud ega krambitanud kuskilt. Lükkasin gaasi põhja ja keerutasin need viimased trepid nii kuis jaksasin ja oligi käes päästev finiš. Seekord ei olnud isegi tarvidust pikali visata ja jalutasin rahulikult edasi, et eemal istet võtta. Siis aga hakkasid sealolnud midagi hõikama, millest ma aru ei saanud - selgus, et aja kinni löömiseks tuleb punast nuppu vajutada. Tore lugu küll! Hiljem selgus, et kaotasin teisele kohale täpselt 2 sekundit - selle nupu jama peale kulus aga kõvasti rohkem, palju täpselt see jääb teadmata ja ega kokkuvõttes ka väga hullu ei ole. Ajaga 3:58,4 3 koht ja oma vanuseklassi 1 koht - pole paha.



39 korrust, 770 trepiastet, 110 vertikaalset meetrit. Saksa karikavõistluste etapp.


Soojendus sai hotelli tagusel parkimisplatsil 50 m lõigul tehtud kuna tänavad olid paksult rahvast täis ja kuskil mujal ruumi ei olnud. Foto:erakogu

Päris maksimumi endast seekord anda ei õnnestunud ja eks ka kartus ja teadmatus enda võimetes nii pikka maad hetkel kesta mängis oma rolli. Takkajärgi võib öelda, et seis on hea ja võinuks distantsi esimese poole palju kiiremini joosta. 

Olen juba päris mitmel trepijooksuvõistlusel nii Eestis kui välismaal võistelnud kuid taaskord oli ka võistlustrass minu jaoks midagi täiesti uut. Võib mõelda küll, et mis see siis on - igal pool ühesugused trepid ja trepikojad kuid ei kui mäng läheb aja peale siis hakkab iga pisiasi lugema. Antud võistluse tegi eriliseks esmalt pikk stardisirge ja avatud fuajee trepid ning siis sikk-sakitades lõpuks trepikotta. Algul madalamad astmed hiljem kõrgemad. Lisaks mingi hetk kuskil võistluse keskel tuli joosta mööda koridori hotelli ühest otsast teise, siis jälle sikk-sakitades teise trepkotta ja siis üles välja kuni minu jaoks komistuskiviks saanud punase nupuni. Ehk siis rada, kus on kohalikel selge koduraja eelis. Järgmine aasta oleks juba oluliselt lihtsam :)

Stardisirgel. Foto:erakogu

Poodium, vasakult mina, Ralf Hascher ja Siegfried Flor
.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar