teisipäev, 21. november 2017

Ministeeriumide ühishoone trepijooks 2017

Uhh.. tehtud :)


Võistluspaik ühtupimeduses. Foto: Erkki Viljarand

Seekord oli võistlusärevus vähe teistsugune kui varasemalt. Ei teagi kumma pärast rohkem muretsesin, kas jooksu enda või korralduse pärast. Lõppkokkuvõttes võib aga asjade käiguga rahul olla. Tundus, et kõik sujus enamvähem ja ka korralik pingutus sai kaks korda tehtud.
Ministeerimide ühishoone trepisprindi jaoks ideaalne võistluspaik ja loodetavasti järgmisel aastal uuesti.

Foto: Erkki Viljarand


Võtsin seekord kahte jooksu erineva taktikaga, kus esimesel katsel pingutasin algusest lõpuni nii kuis jaksasin - tuleb tunnistada, et kahel viimasel korrusel olid jalad ikka korralikud pakud all ja tempo vajus tiba ära. Tulemuseks 0:53 Teine jooks aga alustasin kergemalt ja umbes poole peal vajutasin juurde. Kestis enamvähem üles välja kuid tunne oli, et nii hästi ei läinud. Mida aga näitas kell? Täpselt sama aeg ehk summa ei olene liidetavate järjekorrast.

Tubli konkurentsi pakkusid seekord teise koha ajaga 0:56 saanud Lauri Tanner ja ka kolmas Rando Riks, kel parim tulemus samuti 0:56.

Meeste esikolmik. Vasakult Lauri Tanner, mina ja Rando Riks Foto: Erkki Viljarand


Ministeerimide ühishoone trepisprindi jaoks ideaalne võistluspaik ja loodetavasti järgmisel aastal uuesti.

Naiste noorteklassi võitja :) Foto: Erkki Viljarand


See nädal on mul täis trepijookse, kus juba kolmapäeval taas Teletornis avatud treening kõigile huvilistele. Nädala lõpus ootab ees aga Briti meistrivõistluste viimane etapp Londonis Broadgate Toweris, kus kahel korral tuleb läbida 877 trepiastet. (enamvähem võrdne Tallinna Teletorniga)

Kerget jalga ja rõõmsat meelt ning kohtumiseni treppidel!

2 kommentaari:

  1. Mis sa neid treppe mööda jooksed, sõida parem liftiga! Palju vähem vaeva ju :D

    VastaKustuta
  2. Vahest juhtub ka seda, et lifti kasutan!

    VastaKustuta