esmaspäev, 6. veebruar 2017

Mida pakub trepijooksuaasta 2017?

Kõik, kes soovivad trepijooksu võistlustest osa võtta tasub teha endale ka trepijooksu nn litsents. (maksab 24.- ja kehtib jooksva aasta). Tehes litsentsi praegu või poole aasta pealt siis jooksva aasta trepijooksudel kogutud punktid lähevad ka takkajärgi arvesse. Hetke seisuga tagab see enamusele või kõigile "mk sarja" etappidele priipääset ja paremat stardikohta. Samuti on võimalik osaleda võistluspakettide loosimises, kus hüvitatakse nii reisikulud(igal võistlusel mingi kindel summa olenevalt korraldajast) kui ka majutus. Seda muidugi eeldusel, et mahud maailma edetabeli 50 parima hulka. 50 parema hulka jõudmiseks piisab ka Eestis toimuvatel trepijooksudel osalemises.
Kõik sarja mittekuuluvad etapid (ka Eestis korraldatavad) annavad võitjale 40 punkti teisele kohale 32 jne. Sarja etapid aga olenevalt tähtsusest võitjale 60,80,120,160,200 ja 280. Edetabeli arvestuses lähevad kirja viimase aasta 8 parimat tulemust ja selle järgi ka trepijooksu jooksev maailma edetabel.
Maailma edetabel




Esimese poolaasta kõrgema kategooria võistlused:
Trepijooksu "mk sari"
Kõik võistlused:
Võistluskalender

Hetke plaani järgi osalen peale Eesti ja Dubai jooksude meile lähimal 120 punkti etapil Poolas, kus on kindlasti kohal euroopa parimad trepijooksjad. Samas kohas toimusid eelmise aasta euroopa meistrivõistlused. 13 mai Benidormi 120 ja Frankfurti 80 vaatan jooksvalt.
Selle aasta suursündmus on kahtlemata trepijooksu maailmameistrivõistlused, mis toimuvad seekord Hiinas Guangzhous. Osalemine seal-pigem kahtlane.

Hooaja teisel poolel on tulemas veel 3 päevane Viin, Brno, Bratsilava minituur ja ka Soomes Tamperes peaks toimuma 2-3 päevane minituur. Nii, et tegevust jätkub.

Millalgi kevadel peaks toimuma ka järjekordne Red Bull 400 Kuopio.

Kel küsimusi ja huvi mõne võistluse kohta siis vastan meeleldi. Samuti kui soov mõnel välismaa võitlusel osaleda siis võib koopereeruda.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar