pühapäev, 18. detsember 2016

Koostegemise rõõm!

Aastas kord see päev kätte tuleb kui on Vana aasta jooksu raames võimalus sõpradel kokku tulla ja teha üks teatemaraton. Igaühel tuleb katta 8,42km pikkune jooksuring Rocca al Mare kooli ümber asuval kergliiklusteel, Taaskord oli ka ilmataat armuline ja pakkus suhtkoht normaalse jooksuilma välja - vähe libe küll oli kohati kuid ei midagi hullu.

Kui ma kuu aega tagasi teatasin tiimile, et sel aastal jookseme aja alla 3:10 siis reaktsioon sellele oli valdavalt, et ei ole võimalik! Elus on aga kõik võimalik ja kui ennast kokku võtta siis saab tehtud küll. Olgu siinkohal mainitud, et eelmine aasta jooksime aja 3:30 siis seekord 3:08:15, mis andis 86 lõpetanud võistkonna seas 21 koha. Tehtud sai see tänu heale meeskonnatööle ja vaimule, kus kõik andsid endast parima. Taolisi jooksuvõistlusi võiks tegelikult olla veel, kasvõi lühema distantsiga.


Jah, me saime hakkama! Tiim 200-ga vasakult Urmas, Rauno, Marko, Hannes ja Kaur.



Kui me jooksmas olime käisid päkapikud ja panid kasti õlut auto pagasiruumi! :)
Järelikult oli teada, et saame hakkama.

Kui Nike panustab maailmarekordi parandamisele alla 2h siis innustatuna sellest võiksime meie järgmine aasta joosta aja 2:59,59 Selleks tuleb aga jalad kõhu alt välja võtta ja jooksma minna.













Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar