laupäev, 29. oktoober 2016

XT Bingo rogain Kõrvemaal


Rogaini hooaja pidulik lõpetamine. 
Peale eelmise nädalavahetuse rogainit oli hoog sees ja hing ihkas veel ühte sarnast väljakutset. Nagu tellitult oligi toimumas XT Bingo rogain Kõrvemaal. Peale mõningast kaalumist ja väikest hirmu, et Heddy pole veel piisavalt taastunud sai viimasel hetkel siiski nimed kirja pandud. Olulisi vigu õnnestus seekord vältida ja ka kaardi lugemine on eelmiste kordadega tublisti paranenud. Rada oli vaatamata eelnevate päevade ja ka täna poolel distantsil alanud vihmasajule siiski üpriski kuiva jalaga läbitav kuigi laskumistel libedust jätkus piisavalt. Viimased kaks kilomeetrit tulid Heddyl läbi tugeva tahtejõu, sest oli andnud endast rajal maksimumi - tubli!

Tulemuseks kõige õnnestunum rogain kõigist kolmest, kus osalenud oleme. Etteantud 134 punkti kogusime 4 tunni ja  26 minutiga ära ja tasuks 8 koht 27 segavõistkonna seas. Poodium jäi küll tunni aja kaugusele aga ega seegi tulevikus võimatu pole :) Heddy lubas vanuseklassi 40+ jõudes selle saavutada. Kilomeetreid kogunes seekord 29,2 ja tõusumeetreid 350 ehk tõusudest - langustest puudust ei olnud.

Bingo rogain erineb tavalisest rogainist selle poolest, et kõikidele võistlusklassidele on ette antud kindel summa, mille nad peavad koguma ja siis võib finišeerida. Kontrollaeg oli 5h ja hilinemine ning ettenähtud punktidest rohkema kogunemine lõpeb tulemuse tühistamisega. Antud ürituse tegi lõbusamaks ka see, et oli etteantud dresscode ja nii mõnegi kostüümi nägemine tõi naeratuse näole.

Selle nädala treeningud:
E: Trepitreening teletornis 5*175tm 0:45 anaeroobne
T: Trepitreening teletornis 5*175tm 0:45 anaeroobne
L: Rogain 4,5h 29km aeroobne
P: Ujumine 1h 2,4km aeroobne

Järgmine nädal tuleb mahte tõsta ja teha mõned jooksuotsad, sest 19 november vaja poolmaratonis hea tulemus teha. Vaadates tulevase nädala ilmaprognoosi peaks ka suusad lahti pakkima, et olla valmis esimeseks suusaringiks sel aastal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar