laupäev, 30. juuli 2016

Kuidas saada tugevaks ehk juuli treeningutest?

Selleks, et oleks motivatsiooni trenni teha pean endale seadma kindlad sihid, mille poole püüelda. Lähim eesmärk on murda 13 august Rakvere ööjooksul poolmaratoni aeg 1:30. Eelmise aasta sügisel osalesin nii Tallinna poolmaratoni kui ka Tartu linnamaratoni samal distantsil ja mõlemal korral jäi see teostamata. Kusjuures jooksin siis kaks poolmaratoni nii, et tulemuste vahe jäi vaid 4 sekundit ehk pea sama aeg. Pikemas plaanis tahan aga teha sammu edasi trepijooksudel ja ka täispika triatloni läbimine on mõne aasta pärast päevakorras. Selleni on aga veel pikk tee.
Juuli treeningmahud olid järgmised:
1. Maastikuratas 19h, enamus sellest rahulikult. Korra sai läbi sõidetud Kõrvemaa suur ring 65km, kus tõusudest puudu ei tulnud. 
2. Maanteeratas, sai osaletud Maxima Gp-l 48km. Kuna ma maanteeratta sõitu ülemäära ei naudi siis oli see mul alles teine kord sel aastal selle seljas. Väga hea treening tänu ambrose mäe tõusule, mida sai 8 korda võetud.
3. Jooksmine 8h  95km, varasemalt pole ma juulis jooksmisega tegelenud kuid kuna sai ööjooksule end kirja pandud siis see motiveeris piisavalt ja sai end käsile võetud. Juba on näha ka positiivseid märke vormi paranemisest. Kevadel jooksin trennis oma 1 km isiklikuks rekordiks 3:11 siis nüüd sai seda parandatud ja uueks rekordiks on 3:02,8. (tasasel asfaldil pika lõiguna joostud). Ideid treeninguks saan garmini internetikeskkonnast ehk päris niisama kilomeetrid kogumas ei käi, sest vaid sellise ühtlase tiksumisega oluliselt tugevamaks ei saa. 


Maxima GP, 1km ennem lõpujoont. Foto: Kristi ja Egert Kamenik.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar