pühapäev, 17. detsember 2017

Vana-aasta teatemaraton 2017

200-ga Hannes, Urmas, Marko, Rauno, Heiki

Kui muidu saab peamiselt individuaalselt võisteldud, siis aastas kord teeme kaasa ka teatemaratonil. Juba võistluse aura on teine kuna mingil määral on sinu tulemus määrav ka kogu muu tiimi resultaadis. Tuleb anda endast maksimum ja seda kõike vaatamata sellele, et ei lähe võidu peale jooksma.

Olukorda ei teinud sel korral mul lihtsamaks eelmisel päeval toimunud trepijooksuvõistlus, kus pidin hea tulemuse saamiseks endast 100% välja pigistama. Selle tulemusel olid reied ja sääred kergelt valusad kuid soojendusel see kadus ja lõppkokkuvõttes usun, et jooksin siiski enda tulemuse ära.

Stardist pandi valus tempo peale ja hoidsin end vargsi tagasi, et mitte kinni joosta. Taktika toimis ja kuigi algul oli raske vaadata kuidas aina taha poole vajun siis peagi hakkasid aga seljad üksteise järel taas vastu tulema. Lõpuks aeg 32:00 ja koht esimese vahetuse järel 10.


Teatevahetus Foto: Stamina

Ka teised andsid endast parima ja võistluseelselt soovitud 3:05 tuli kellassepa täpsusega ära (sekundeid me ei loe). Seega areng meie tiimil 2015-2017 3:30-lt 3:05-le. Järgmine aasta siis alla kolme tunni!

Korraldus antud võistlusel väga hea! Peale jooksu sai nii saunas kui ka basseinis lihaseid pehmendatud :)

Nüüd aga suuski määrima, sest kui lund maha ei tule siis tuleb ise lume juurde minna ehk järgmised kaks päeva veedan Jõulumäel suusatades. 


Rahulikku jõuluaega!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar